Sounders Music Logo

Partners

Partners

Hoofdpartner

Na het eerste jaar van de succesvolle samenwerking tussen de Grote Prijs van Nederland en Mentos, zijn we dit jaar terug, wederom met naamgevend partner: Mentos! Dankzij de steun van Mentos kunnen de vernieuwende, muzikale iconen van morgen een podium krijgen en hun muzikale dromen verwezenlijken.

Het verfrissen en vernieuwen is gedurende de competitie terug te zien, zo ook in de Mentos wildcards. Hierin krijgen drie talenten een kans om door te breken naar de Wisseloord Studio's middels 100% publieksstemmen. Het belooft weer een spetterende competitie te worden, een muzikale reis vol opwinding en vernieuwing, mogelijk gemaakt door de verfrissende samenwerking met Mentos.

"De Mentos pay-off: Yes to Fresh, sluit hier naadloos op aan. Mentos geeft je namelijk niet alleen fysieke verfrissing, maar maakt ook dat je openstaat voor nieuwe en onverwachte ervaringen. Of het nu gaat om het doorbreken van de dagelijkse routine of deelname aan dé muziekcompetitie, de Mentos Grote Prijs van Nederland met jouw talent."

foto van Paul Cudok

Paul Cudok

Sr. Brand Manager

Technology partner

In 2022 hebben Sounders Music en de Grote Prijs met succes samengewerkt, waarbij maar liefst 250.000 stemmen werden verzameld. Dit jaar krijgen de fans van de Grote Prijs opnieuw de kans om hun stem uit te brengen op de acts via de Sounders app. De samenwerking biedt alle deelnemende acts waardevolle inzichten en feedback van muziekprofessionals, wat hen helpt om hun performance naar een hoger niveau te krijgen.

Wanneer de Grote Prijs-fans betrokken worden bij het stemmen op hun favoriete act in de Sounders app, ontstaat er pure magie. Hun steun en betrokkenheid creëren een onmiskenbare synergie, waardoor muziek tot leven komt.

foto van Willem Bloem

Willem Bloem

Oprichter Sounders Music

Mediapartners

logo van Oor
logo van Nu.nl
logo van Qmusic
logo van Entertainment Business
logo van Musicmaker
foto van Lex van Bakel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership?

Lex van Bakel

partnerships@groteprijsvan.nl