STAGEVACATURE PRODUCTIE ART ROCKS

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND ZOEKT  ORGANISATORISCH TALENT (STAGE)

Van oktober 2016 tot en met januari 2017 zoeken wij een stagiair die onze productie afdeling komt ondersteunen in het organiseren van Art Rocks.

Art Rocks
Art Rocks is een landelijke muziekcompetitie die muzikanten in alle genres uitnodigt een soundtrack te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de museumcollecties van vijf topmusea. Muzikanten krijgen hiermee de kans om de associaties en emoties die een kunstwerk bij hen oproept, te vertalen naar een soundtrack. Voor het publiek is de competitie een unieke gelegenheid om via muziek kunstwerken op een andere, multizintuiglijker, manier te beleven.

We zijn een kleine organisatie waarin een stagiair als volwaardig lid van het team wordt gezien. Je krijgt de kans om veel ervaring op te doen, je creativiteit te benutten en de muziekwereld beter te leren kennen.


Functieomschrijving
In deze stage ben je, samen met de coördinator productie (Janna Albada) en de uitvoerend producent (Cas Burgers), verantwoordelijk voor de preproductie (op kantoor bij Paradiso) en productie (op locatie) van workshops, museumrondes en de finale. Je staat in direct contact met alle deelnemers, medewerkers van de musea, technici, hosts, jury en ambassadeurs. Tijdens de evenementen ben jij het aanspreekpunt, coördineert de deelnemers, stuurt de vrijwilligers aan en ben je de stagemanager.
Functie-eisen

  • Proactieve houding, creatief denkvermogen, zelfstandig en teamplayer
  • Ervaring organisatie van (muzikaal) evenement/podiumervaring (als bandlid of stagemanager)
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met Word en Excel
  • Affiniteit met muziek en cultuur
  • Zeer gewenst: rijbewijs
  • reistijd: 60 minuten van huis deur tot de deur van Paradiso
  • Bereid en beschikbaar om ’s avonds en in het weekend te werken
    (m.n. in oktober, november en december)

Periode: oktober 2016 tot januari 2017
Dagen per week: 
4 dagen per week.
Locatie kantoor: Paradiso
Vergoeding: 
150 euro netto per maand
URL: www.groteprijsvan.nl
 

Zoeken we jou? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar Cas Burgers via cas@paradiso.nl. Probeer daarin zoveel mogelijk concrete voorbeelden te noemen van je ervaring (bijv. met links).