JURY GROTE PRIJS

De jury van De Grote Prijs bestaat uit toonaangevende mensen, die zich middenin de muziekindustrie begeven. Denk hierbij aan artiesten, muziekjournalisten en boekers. Door hen worden de deelnemers van alle kanten onder de loep genomen. De jury zoekt naar opkomend talent, goede tracks en een sterke liveshow. Ze gaan namens tijdens de Grote Prijs op zoek naar ambitieuze en gedreven artiesten die zichzelf laten zien en horen. De jury bestaat uit diverse professionals:

dieuwertje

Dieuwertje Heuvelings is Editor & Content Programmeur voor Spotify en beheert alle playlisten van Spotify Nederland. Waaronder de grootste Hip Hop playlist: ‘Woordenschat’ en de internationaal gewaardeerde: ‘Mellow Bars’. Een passie voor het ontdekken van en een podium geven aan opkomend talent zit in haar DNA.

Dave

Dave Gans is editor bij Puna.nl | Hiphop Vandaag. Puna.nl is al bijna tien jaar dé bron in Nederland voor muziek, nieuws, video’s de laatste trends en alles dat verder te linken is aan hiphop

Maikal X

Maikal X ken je als lid van Postmen, of van zijn muzikale samenwerkingen met onder andere Opgezwolle, Appa, Lange Frans Baas B, Winne, Uniq, en KaliBwoy. Hij heeft als host en muzikant jarenlange ervaring in de muziekindustrie.

 

 

errollantonie

Erroll Antonie is hoofd A&R van BMG Talpa Music waar hij met én voor nationale en internationale artiesten, componisten en producers werkt.

10464145_10206131847110550_2983348414075085133_n

Al tijdens zijn studie Music Management aan de HKU was Maarten Middendorp werkzaam bij Tivoli en Ekko en werkte hij op festivals als Lowands, North Sea Jazz, Appelpop en Paaspop. Sinds 2010 werkt hij als boeker bij Agents After All waar hij werkt met o.a. Dotan, Rondé, Son Mieux, HAEVN en The Brahms.

Danny van Tiggele studeerde in 2012 af van de Herman Brood Academie samen met zijn band Mister & Mississippi. Ondertussen heeft de band een Edison en een 3FM Award op hun naam staan en hebben ze vele shows gespeeld in binnen en buitenland.

Nieuwsbanner