ONLINE COMMUNITY

 

De online community is een initiatief van de Grote Prijs van Nederland, bedoeld om meer te kunnen betekenen voor de Nederlandse popmuzikant.

Is de community nieuw binnen de Grote Prijs? Yep!

Is ‘t vergelijkbaar met Facebook? Nou..het is wel hetzelfde principe, maar (vooralsnog;) niet bedoeld voor wereldwijd gebruik en met een heel ander doel; namelijk het promoten van de Nederlands popmuziektalent. En alles wat je plaatst in de community kan je ook nog eens in een handomdraai delen op Facebook, Twitter en Linkedin.

ER ZIJN TWEE SOORTEN GEBRUIKERS: MUZIKANTEN EN MUZIEKLIEFHEBBERS .
Als muzikant kan je in direct contact komen met duizenden andere muzikanten en nieuw publiek. Je bouwt eigenlijk een netwerk op van muziekmakers en muziekliefhebbers, je kunt tekst, foto’s en video’s delen en lid worden van groepen of je eigen groep(en) aanmaken. Deel je interesses, nieuws, muziek. Plaats berichten, reageer op anderen of nodig je vrienden uit om verder over een thema te praten binnen een groep.

Als muziekluisteraar ontdek je op de community nieuwe muziek, volg je je favoriete band of artiest op de voet, en kan je ook je oordeel geven door te stemmen binnen de contests!

HOE WERKT HET?
De community werkt op dezelfde manier als de meeste social media: er is een tijdlijn waarop berichten van je connecties worden geplaatst die je kunt liken en waarop je kunt reageren; je kunt connecties maken, er zijn groepen en je hebt een eigen profielpagina. De openbare berichten op de tijdlijn zijn zichtbaar voor iedereen op het internet, maar als je zelf berichten wilt plaatsten of wilt reageren op berichten moet je je een profiel aanmaken. Op je homepage zie je de berichten van je vrienden en van de groepen waar je lid van bent.

HOE WORD IK LID?
Heel simpel. Registreer je bij de community en maak een profiel aan. Als je al lid bent van Facebook of Linkedin gaat het registreren gemakkelijk via de social-login knoppen in het aanmeldscherm. Registreren kan ook via je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Als je de profielgegevens hebt ingevuld en op de link in de bevestigingsmail hebt geklikt kun je direct aan de slag. Klik HIER om direct te registreren. Let op: registreren voor alleen de community is nog geen deelname aan de Grote Prijs van Nederland.

screenshots community.003

Check de FAQ voor je overige vragen of mail met ons: info@groteprijsvan.nl.

MEEDOEN AAN DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND?
Klik HIER.

 

 

 

 

Nieuwsbanner